Som medlem i Marknadsföreningen Gotland träffar du likasinnade personer med intresse för marknadsföring från både små och stora företag. Vårt mål är att ge dig möjlighet till kunskap, inspiration och nätverk. Genom våra nätverksträffar får du tillfälle att knyta nya kontakter, inspireras, utvecklas och ha skoj tillsammans med oss.

Marknadsföreningen Gotlands uppdrag

Vårt uppdrag är att:

• Stimulera personlig utveckling och utbildning för effektiv marknadsföring
  • Skapa möjligheter till kontakter mellan medlemmarna
  • Underlätta samarbeten och erfarenhetsutbyten mellan företag

Medlemsförmåner

Som medlem i Marknadsföreningen Gotland får du:

• Möjlighet att knyta nya kontakter
  • Möjligheter till erfarenhets- och kompetensutbyte.
  • En naturlig mötesplats med trevlig social samvaro för marknadsföringsintresserade.
  • Värdefull kunskap och fortbildning
  • Personlig utveckling
  • Inspirerande föreläsningar
  • Digitala tidningen Trender & Tendenser (i din maillåda, 4 ggr per år)
  • Lägre pris till Tendensdagen (Sveriges största MF-event som arrangeras av SMF)
  • Rabatterade utbildning genom Sveriges Marknadsförbund
  • Möjligheten att påverka föreningens utveckling
  • Bidra till att utse ”Årets Marknadsförare”.

Vad kostar det?

Du kan bli medlem i Marknadsföreningen Gotland antingen som företag eller som enskild person. När marknadsföreningen anordnar event betalar samtliga anställda vid medlemsföretaget den rabatterade avgiften.

Företag/organisation med 1-10 personer samt enskild person/familjer – 475 kr/år.
Företag/organisation med 11-30 personer – 975 kr/år.
Företag/organisation med fler än 30 personer – 1475 kr/år.

Hur gör jag?

Skicka ett mail till info@marknadsforeningengotland.se med din adress så återkommer vi till dig med det medlemspraktiska. Självklart kan du även teckna medlemskap i samband med våra evenemang.