MFG möter Hop Shed Brewery

Ett litet bryggeri med stort genomslag Vi hälsar på hos Rob Bough på ölbryggeriet Hop Shed på Stora Hästnäs. På plats får vi smaka på öl, äta enklare mat och höra hur Rob jobbar med ny teknik och smart marknadsföring för att sprida sin öl över landet. Chartrad buss från

Almedalsmingel med MFG och GCU

Vi träffas på Kränkus bakgård (Sankt Pers Gränd 5) för skönt mingel och kall dryck. Vi gästas av Gotland Cykeluthyrning som berättar om hur de arbetar med varumärket Gotland och deras applikation MapApp. NÄR: 6 juli 17:00 – 18:30 VAR: Sankt Pers Gränd 5 (gränden mellan Kränku och H10). HUR:

Continue reading

AW med MFG och Gotlands Cykeluthyrning (FLYTTAT)

OBS! Vi måste tyvärr ställa in torsdagens evenemang. Vi siktar på en ny träff med Gotlands Cykeluthyrning till hösten istället. Nästa event blir på Almedalsveckan. Mer info kommer inom kort! Vi ses hos WCreate för trevligt mingel efter jobbet. Vi får också förmånen att lyssna på GCU och deras arbete

I huvudet på: Jennie Olofsson

Över en sopplunch möter vi Jennie Olofsson som berättar om steget från hängmattan till glasskulptör på sin egen studio Big Pink. Välkomna! NÄR: 26:e april kl 12:30. VAR: Villa Manhem, Scandic Visby MAT: Soppa, bröd, kaffe. KOSTNAD: 100 kr för medlemmar. 150 kr för gäster. Anmäl dig nedan eller via

Årsmöte 2017

Nu är det dags för årsmöte i Marknadsföreningen Gotland! Samtidigt passar vi på att äta och dricka gott på Amarillo i Visby. Välkomna!

Marknadsföring ombord

Vi träffar årets marknadsförare på Gotland 2016, Destination Gotland, för ett intressant samtal om pr och marknadsföring. Självklart går vi ombord och äter lunch tillsammans i Skeppsrestaurangen. Samling vid hamnterminalen strax innan 11.30.

I huvudet på: Johan Lindvall

Över en lunch möter Marknadsföreningen Gotland Johan Lindvall som berättar om sin resa som kommunikatör och om sitt nuvarande jobb som marknads- och försäljningschef på Destination Gotland. Soppa, bröd och kaffe! 100 kr för medlemmar 150 kr för gäster Alla är välkomna! NÄR: Torsdag den 17 november kl 12-14. VAR:

Medeltidsveckan bakom kulisserna

Marknadsföreningen Gotland träffar Årets Marknadsförare på Gotland 2015, Medeltidsveckan, för en kväll bakom kulisserna med samtal om PR och marknadsföring. Mingel, mat, dryck och prova-på-aktivitet står på schemat denna kväll i Medeltidsveckans rekvisitaförråd på P18.

Continue reading

Nominera Årets marknadsförare och vinn en hotellnatt

Nu är det dags att nominera årets marknadsförare på Gotland, och du som nominerar har chansen att vinna en hotellnatt för två på Strand Hotel! ”Guldtackan" delas ut till en lokal verksamhet som på ett inspirerande, målmedvetet och personligt sätt har nyttjat sina resurser för att bygga sitt eget och

Från planta till prilla

Marknadsföreningen Gotland bjuder in till en kväll med öl, pizza och guidad rundvandring på Gotlandssnus. Åk med bussen ut så slipper du köra. Vi bjuder på bubbel på bussen och kör ett quiz.