11 oktober // Tendensdagen på Oscarsteatern i Stockholm

Tendensdagen 2018
Tendensdagen är en inspiration- och kunskapsdag som årligen arrangeras av Sveriges Marknadsförbund. I år är Tendensdagen torsdagen den 11 oktober på Oscarsteatern i Stockholm där temat för året är Entreprenörskap med hjärta – Hur skapar man starka varumärken. Förbered dig på en maxad heldag med intressanta föreläsare varvat med möjlighet till att nätverka med marknadsförare, influencers och kommunikatörer från hela Sverige. Se programmet

Som medlem i Gotlands Marknadsförening har du möjlighet att köpa biljett för 2750 kr ex. moms (ord. pris 5500 kr ex. moms). Vill du köpa biljett så mailar du till info@marknadsforeningengotland.se senast den 26 september. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person genom namnjustering. Bekräftelse och faktura skickas direkt till dig från Sveriges Marknadsförbund. Vid avbokning eller utebliven närvaro utgår en avgift på 995 kr ex.moms. 600 platser finns så först till kvarn gäller!