13 november // Inspirationsföreläsning med Eric Thyrell ”Våga tänka stort” på Joda bar & kök

Välkommen till en Inspirationsföreläsning med Eric Thyrell på Joda bar & kök 13 november kl. 18.30-20.30
I samarbete med Scandic Visby och Eric Thyrell kan vi erbjuda dig som medlem i marknadsföreningen en fantastisk inspirationskväll för endast 150 kr (ord.pris 395 kr)

Anmäl dig här!

Om du inte är medlem och inte heller vill bli det kan du anmäla dig till ordinarie pris här

Eric Thyrell bjuder på det bästa han samlat på sig under sina 12 år som en av Sveriges mest anlitade talare. Inspirerande historier varvas med beprövade och konkreta verktyg för att du som privatperson, eller företag direkt efter föreläsningen ska kunna skapa positiva förändringar i vardagen.

Detta är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en ​utmaning, målsättning eller förändring. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, ​tänka större och vara mer öppna för förändring. Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera, hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan och få dig och ditt företag att brinna igen!

UR INNEHÅLLET

• Hur du skapar stora positiva förändringar snabbt!
  • Mod är inte avsaknaden av rädsla, det är att agera trots rädsla.
  • Hur våra valda sanningar ofta begränsar oss i livet.
  • Om det du gör inte fungerar, byt strategi!
  • Vi sitter alla på en oändlig potential, hur lockar vi fram den?
  • Om du vill ha nya resultat, tankar eller känslor, måste du också våga göra något annorlunda.
  • Det enda sanna misslyckandet är att ge upp.
  • Rädslan att misslyckas är ofta större än viljan att lyckas.

www.ericthyrell.se