0 All Booked All Booked All Booked 598 27 aug // MFG möter Guteglass, Årets Marknadsförare 2019 http://www.marknadsforeningengotland.se/event/16-april-mfg-moter-guteglass-arets-marknadsforare-2019/?event_date=2020-04-16&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-04-16

27 aug // MFG möter Guteglass, Årets Marknadsförare 2019

Register 2020-04-16 17:30 2020-04-16 20:00 Europe/Helsinki 27 aug // MFG möter Guteglass, Årets Marknadsförare 2019

NÄR: Preliminärt datum 27 aug kl. 18.00-20.00 VAR: Stafva gårdsmejeri i Barlingbo HUR: Buss från Östercentrum kl. 17.30 KOSTNAD: 150 för medlemmar. 250 kr för gäster. Alla är välkomna! Ägarna Jimmy och Klara tar emot oss i fabriken berättar om sin resa som tagit Guteglass till vad det är idag, med målet att göra exklusiv glass tillgänglig för alla. Med en tydlig miljöprofil gör de glass efter gamla traditioner med enbart naturliga och ekologiska råvaror, något som i princip är unikt på marknaden idag. För dem är det lika viktigt att glassen smakar gott som att den gör gott, för såväl människor som djur och natur. När man väljer de absolut finaste råvarorna och inte tillsätter några konstigheter är det ganska enkelt att göra glass som är god på riktigt! Vi ser fram emot en fin vårkväll med rundvandring i glassfabriken i Stafva gårdsmejeri i Barlingbo. Det blir samtal om marknadsföring, produktion, hållbarhet och givetvis smakprov på årets nyheter och smaker. Åk med bussen så slipper du köra. Vi bjuder på wraps och dricka. Anmäl dig här!

NÄR: Preliminärt datum 27 aug kl. 18.00-20.00
VAR: Stafva gårdsmejeri i Barlingbo
HUR: Buss från Östercentrum kl. 17.30
KOSTNAD: 150 för medlemmar. 250 kr för gäster. Alla är välkomna!

Anmäl dig här!