All Booked All Booked All Booked 503 18 september // I huvudet på: Marie Walleberg, Imse Vimse http://www.marknadsforeningengotland.se/event/18-september-i-huvudet-pa-marie-walleberg/?event_date=2019-09-18&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-09-18

18 september // I huvudet på: Marie Walleberg, Imse Vimse

2019-09-18 12:00 2019-09-18 13:30 Europe/Helsinki 18 september // I huvudet på: Marie Walleberg, Imse Vimse

Marie berättar om sin resa från blöjeksem till textilproduktion och resan ut i världen hur Imse Vimse blivit ett erkänt internationellt storföretag, alltid med hållbarhet och miljötänk i fokus. ”Går det att driva ett företag, som bygger på konsumtion, på ett hållbart sätt? Marie berättar mera om deras arbete med ett cirkulärt projekt som nyligen fick stöd från EU –  med målet att kunna erbjuda kunderna cirkulära tjänster i en nära framtid.” ImseVimse grundades 1988 och har sedan dess utvecklat och sålt funktionella och återanvändbara textilprodukter för barn och kvinnor med omtanke för människor och miljö. ”Vi har alltid, och kommer alltid utgå från att våra produkter kan återanvändas och tryggt bäras närmast huden.” NÄR: 18 september 12-13:30 VAR: Villa Manhem, Scandic Visby HUR: Sopplunch med föreläsning KOSTNAD: 110 för medlemmar. 160 kr för gäster. Alla är välkomna! Anmäl dig här!

Scandic Visby

NÄR: 18 september 12-13:30
VAR: Villa Manhem, Scandic Visby
HUR: Sopplunch med föreläsning
KOSTNAD: 110 för medlemmar. 160 kr för gäster. Alla är välkomna!

Anmäl dig här!