23 oktober // Kurs Google – den i särklass bästa källan till webbplatsbesökare

2019-10-23 09:00 2019-10-23 16:00 Europe/Helsinki 23 oktober // Kurs Google – den i särklass bästa källan till webbplatsbesökare

Magnus Äng från Berghs School är tillbaka och guidar oss genom SEO och SEM-verktyg i Google NÄR: 23 oktober kl. 09.00-16.00 VAR: Visby. Vi återkommer med lokal. HUR: Heldagskurs KOSTNAD: 2495 kr inkl. moms för medlemmar (lunchbuffé ingår i priset) Sista minuten erbjudande: Vi erbjuder medlemspriset till alla, du behöver inte vara medlem. (ord.pris hos Berghs 7500 kr inkl. moms). 3495 kr inkl. moms för gäster (icke medlemmar) Google – den i särklass bästa källan till webbplatsbesökare Kom och lär dig smarta tips för att lyckas på Google! Google är i utan tvekan bäst på att driva besökare till din webbplats och slår alla andra digitala kanaler med råge. Att fånga den sökande på Google grundar sig i en relevant sökordsstrategi och innehåll på din webbplats som motsvarar den sökandes behov. Sökmotoroptimering är den strategi som kan ge bäst ROI medan Google Ads ger snabbare effekt och tillsammans kan de skapa underverk. Google erbjuder dessutom många olika möjligheter till synlighet och där finns alltid något som passar alla företag, oavsett om du vill nå andra företag eller privatpersoner. Magnus Äng, som håller i utbildningsdagen arbetar med marknadsföring på Google sedan 17 år. Han driver digitala marknadsföringsbyrån Topvisible, som är Premium Partner till Google och SEO-mjukvaruföretaget RankTrail och är en av Berghs School of Communications mest uppskattade föreläsare. Under dagen leder han dig genom viktiga strategidelar och går även igenom vad du behöver göra praktiskt för att plocka viktiga positioner i sökresultatet. Välkommen till att fördjupa dig i sökmotoroptimering och Google Ads! Välkommen med din anmäl här!

NÄR: 23 oktober kl. 09.00-16.00
VAR: Visby. Vi återkommer med lokal.
HUR: Heldagskurs
KOSTNAD: 2495 kr inkl. moms för medlemmar (lunchbuffé ingår i priset)
(ord.pris hos Berghs 7500 kr inkl. moms).
3495 kr inkl. moms för gäster (icke medlemmar)

Google – den i särklass bästa källan till webbplatsbesökare
Kom och lär dig smarta tips för att lyckas på Google!

Välkommen med din anmäl här!