Vårt mål är att vara en naturlig mötesplats för alla marknadsintresserade på Gotland!

Vårt syfte

Marknadsföreningen Gotland är en ideell förening. Vi har som syfte att företräda information- och marknadsföringsverksamhet på Gotland, företräda exportnäringen samt utveckla samarbetet mellan näringsliv, organisationer och offentlig verksamhet.

Häng med och bli inspirerad

Vi utbildar och informerar inom marknadsföring. Det kan till exempel vara om varumärke, formgivning eller sociala medier. Vi tar hjälp av engagerande och inspirerande föreläsare, både från Gotland och fastlandet, och hjälper dig att hänga med i utvecklingen.

Följ med på någon av alla de aktiviteter vi anordnar varje år för att utvecklas, nätverka med kollegor och bli inspirerad!

En del av Sveriges Marknadsförbund

Marknadsföreningen Gotland är en av 29 regionala föreningar som ingår i Sveriges Marknadsförbund. 2015 blev Vi utsedda till Årets Marknadsförening!