Här är Marknadsföreningen Gotlands styrelsemedlemmar.

Pernilla Hallbom
Roll: Ordförande
Jobbar som: Marknadskommunikatör på GotlandsResor
Kontakt: pha@gotlandsresor.se
Gotlandskoppling: Gotländska från Sudret som är född och uppvuxen på ön. Efter en brokig blandning av studier och jobb på fastlandet och utomlands landade jag till slut åter på ön. Västerhejde är numera min socken.

Johan Carlgren
Roll: Sekreterarliknande protokollförare, balansör, närvarande
Jobbar som: Grafisk formgivare och pianist
Kontakt: johan@carlgrens.info
Gotlandskoppling: Växte upp i Lau socken efter att cykelsemestrande föräldrar förälskat sig i Gotland 1979. Bor i Visby sedan 1989. Lämnar ogärna ön, bara i nödfall eller om någon gifter sig.

Daniel Bartnik
Roll: Kassör och organisatör
Jobbar som: Projektledare på imCodePartner AB
Kontakt: daniel@imcode.co
Gotlandskoppling: Född och uppvuxen i Visby. Flyttade tillbaka till ön 2010 efter sju år i Lund och Malmö.

Oskar Dahlbom
Roll: Designchef och fikaansvarig
Jobbar som: Kreatör, marknadschef och teblandare på Kränku Te & Kaffe
Kontakt: @oskardahlbom (Instagram, Twitter) oskar@kraenku.se
Gotlandskoppling: Född och uppvuxen på Gotland. Efter sju år av studier i Lund återvände jag till ön 2010 med fästmö och två barn.

Emma Hällström
Roll: Chef över internet och sociala medier
Jobbar som: Driver startupen Femingo AB som arbetar med feministisk innovation och kommunikation. Hittas lättast på WCreate.
Kontakt: @byrockem (Instagram) emma@femingo.se
Gotlandskoppling: Kom till Gotland första gången med ett flyttlass i juni 2009 och hittade hem. Är nu ingift gute och bosatt i Ekeby, med prylbod och allt.

Cecilia Åkerblom
Roll: Samordnare, mingelproffs
Jobbar som: Kommunikatör på Gotlands Energi
Kontakt: cecilia.akerblom@geab.vattenfall.se
Gotlandskoppling: Född och uppvuxen i Stenkumla och efter 10 års studier och jobb i Stokholm återvände jag till ön och av en slump så blev det Viklau.

Petra Lindberg
Roll: Idéspruta, kommunikationsexpert
Jobbar som:
Kommunikatör vid avdelningen för gemensam service och administration på Uppsala Universitet – Campus Gotland.
Kontakt: petra.lindberg@uadm.uu.se

Patrik Björkander
Roll: Suppleant
Jobbar som: Strategisk projektledare på reklambyrån Hill Agency.