Samarbetspartners 2018

Bli vår partner

Vi är en ideell förening som vill erbjuda en verksamhet med så hög kvalitet som möjligt – därför behöver vi stöttning från olika sponsorer.

Tillsammans med dig som partner vill vi utveckla MFG ytterligare och välkomnar ditt engagemang och ser gärna att du bidrar med idéer och synpunkter för att utveckla vårt nätverk.

Som samarbetspartner i MFG erbjuder vi dig en mängd fördelar, såsom möjlighet att anordna företagsträff med våra medlemmar, att synas med företagets logotyp i olika sammanhang där vi är närvarande, möjligheter att skicka ut aktuella erbjudanden via vårt nätverk – och mycket mer.

Är du intresserad att bli vår partner? Hör av dig, så diskuterar vi möjligheterna och förutsättningarna för just ditt engagemang info@marknadsforeningengotland.se

Bronspartner – 2000 kr
väl synlig på alla event.

Silverpartner – 5000 kr

• Företaget logotype på MFG hemsida (länkad till er hemsida), i MFG sociala kanaler Facebook och Instagram, i sidfot på MFG nyhetsbrev till medlemmar, på MFG roll-up väl synlig på alla event.
  • 2 gästbiljetter till MFG event* att dela ut till medarbetare eller kunder.
  • Möjlighet att ha egen roll-up på MFG event
  • Eget erbjudande i nyhetsbrev till MFG medlemmar.

Guldpartner – 10000 kr

• Möjlighet att ha egen roll-up på MFG event
  • Möjlighet att ha egen roll-up på Sveriges Marknadsförbund/MFG event på Almedalsveckan.
  • 5-10 min scentid under Sveriges marknadsförbund/MFG event under Almedalsveckan.
  • Eget erbjudande i nyhetsbrev till MFG medlemmar.
  • 1 person från företaget går fritt på alla MFG event* under året.
  • 5 gästbiljetter per år till MFG event* att dela ut till medarbetare eller kunder.
  • Möjlighet att vara värd för ett namngivet event under året (i överenskommelse med MFG).
  • Möjlighet i samarbete med MFG göra ett event med/hos företaget. MFG bjuder in medlemmar och företaget bjuder in sina kunder och samarbetspartners.
  • 1 fribiljett till företagardagen med möjlighet att sitta vid MFG:s bord under middag och prisutdelning.
  • Vi tackar våra Guldpartners efter varje event när vi tackar föreläsare eller arrangör.

*Ej workshops

Studentrabatt
Studenter går för halva medlemspriset på våra event!

Partnerpaketen gäller 1 år.